AppleReservedele

Apple iBook TastaturEt tastatur er en skrivemaskine-tastatur, som anvender et arrangement af knapper eller taster, til at fungere som mekaniske løftestænger eller elektroniske afbrydere. Et tastatur typisk er tegn indgraveret eller trykt flere taster og hvert tryk på en tast typisk svarer til en enkelt skriftlig symbol. Tastaturet er fortsat den mest udbredte og mest alsidige enhed, der bruges til direkte input ind i computere. Apple Tastatur er et tastatur designet af Apple først for Apple linje, så Macintosh-linje af computere.

         
Ægte OEM 12 "Apple iBook Tastatur 922-6132


Den iBook tastaturet er godt, men mangler den dyre Solide føler IBM tastaturer er kendt for. De iBook tastaturtasterne fuld størrelse forvente for de øverste funktionstaster. Det er taknemmelig for fuld størrelse Return, Slet, Backspace, Skift og Kommando (svarende til Window-key). For at undgå elektrostatisk afladning bør du jorde dig selv ved hjælp af en jordingsrem eller ved jævnligt at røre ved en umalet metaloverflade (f.eks bagpanelet) på computeren. Tastehætterne på tastaturet er skrøbelige og kan nemt forrykke sig, og tidskrævende at udskifte. Vær forsigtig, når du fjerner og håndterer tastaturet. Før fastgørelse af låsen på systemkortets stik, sikre, at tastaturet stikket sidder og tapperne på stikket er justeret korrekt med hullerne på systemkortets stik. Undladelse af at tilpasse fanerne kunne resultere i en fejl på computeren eller skader på kablet og eller kabelstik.

Hvis nogensinde du ønsker at fjerne din iBook tastatur. Her er, hvad du skal gøre. Sluk for din Apple iBook og afbryd strømforsyningen. Tag batteriet ud. Ved hjælp af en flad skruetrækker eller en mønt, såsom en nikkel dreje batterilåsen til ulåst position som vist. Hold mønt eller skruetrækker i denne position, og samtidig løfte batteriet ud. Åbn din Apple iBook og fjern skruen sikre tastaturet. Drej Apple G4 tastaturet op 90 grader, og læg det på håndledsstøtten. Skru de fire skruer, og fjern dæksel til hukommelsesmodul. Nu kan du finde stikket tastaturkablet, tag stikket ud og fjern tastaturet. Vend procedure for at installere den nye Apple iBook tastatur.

     

Hvis du opdager, at iBook tastatur bliver beskidt. Her er en hurtig rengøring tip til iBook tastatur. nedlukning af maskinen, unplugged den og fjerne batteriet. summarisk rengøre tastaturet med en lidt vådt væv. Man kan se her nedtonet "A": kun bruge vand for at undgå, at raderinger af silke screening af nøglerne vil blive opmuntret af kemiske produkter. De mest irriterende støv er dem, som falder ind i mellemrummene mellem to nøgler. Pletter over på tasterne er nemmere at rydde op. Kan man prøve at fjerne støv med et stykke polstring, men det er ikke let. For de vandrette mellemrum, indpakkes en fin lineal mellem to ark af et blødt væv (f.eks Kleenex). Ikke tvinger og kontrollerer regelmæssigt vævet for at undgå at erstatte den fjernede støvet ved kopierede små stykker af vævet. Ideelt er det rådgivende at anvende et sådant redskab, som vist på billedet .. naturligvis indpakket stadig mellem to ark af væv. den anden vi lidt skub værktøjet under den støvede nøgle. Pas på ikke at løsne selve nøglen.


© AppleReservedele.dk -