AppleReservedele

Apple iBook StrømforsyningEn strømforsyning er den komponent, som leverer strøm til en computer. De fleste computere kan tilsluttes i standard el-udtag. Strømforsyningen trækker den krævede mængde elektricitet og omdanner AC strømmen til DC strøm. Også strømforsyningen i din laptop indeholder alle de forskellige spændinger din bærbare computer skal fungere ordentligt. Uden strømforsyningen din laptop er bare en inaktiv kasse fuld af plast og metal. IBook-serien introduceres et nyt plug design, der ligner i udseende med en mini-stereo stik, men med en ekstra metalring omkring stikket.

        
45W Apple iBook AC Adapter 


Den første puck-formet iBook opladere simpelthen haft en sølv stikket, men firkantet hvid opladere indført en farveskiftende Belyst ringformet, der er angivet status for opladning. Snubler på en iBook ledningen eller narrer ledningen ud i en vinkel ofte beskadiget af stikkontakten ved at bryde loddepuderne under stikket, hvilket resulterer i en bærbar computer, der ikke ville oplade når den er tilsluttet ledningen, eller ville kun opkræve, hvis den indsatte stik blev stablet op eller skubbes ned i en vinkel.

Fjederkontakterne inde i muffekonnektoren kan også blive bukket ud af position på grund til lodret tryk på proppen, hvilket resulterer i intermitterende ladeproblemer. I sådanne situationer, fungerede den oplyste stikket på en usædvanlig måde, som er udokumenteret.

Den tidligere pucken-formet iBook opladere ville heller ikke at oplade, hvis stikket er blevet beskadiget, men de opladere kan ikke angive et problem. I svære kabel-stress situationer, blev den ydre flange af stikket blusset og bøjede, og spidsen af ??stikket kan brække af og sætte sig fast inde i soklen. En Strøm Manager er et integreret kredsløb (computerchip), som er normalt på hovedkortet af iBook.
      


Som navnet antyder, den er ansvarlig for strømstyring af computeren. Den kontrollere baggrundsbelysning, harddisk spin down, dvaletilstand og opvågning, visse aspekter af opladning, pegefeltet kontrol, og nogle input / output som det vedrører computeren sover. Over tid, kan de indstillinger i Power Manager blive ubrugelig, hvilket kan resultere i driftafvigelser med computeren. Som eksempler kan nævnes ikke tænder på, ikke at vågne fra dvale, ikke oplade batteriet, eller ikke AC Adapter, blandt andre. Nulstilling af Power Manager apparat er ikke beregnet til løsning af en bod eller en situation, hvor computeren ikke reagerer.

En magt leder enhed nulstilling burde ikke være nødvendig undtagen som en sidste udvej i tilfælde, hvor en hardwarefejl i power management systemet er under mistanke. Udførelse af en PMU reset drejer iBook hardware, herunder NVRAM, til standardindstillingerne og tvinger computeren til at lukke ned. For de fleste situationer, er en genstart tilstrækkeligt. Hvis computeren ikke reagerer, kan du prøve disse trin i rækkefølge, indtil computeren reagerer. Først Afbryd (option kommando flugt). For det andet, skal du genstarte (styrekommando effekt). Sidst er kraft lukke (tryk på afbryderknappen i 10 sekunder). Kun udføre en PMU reset på computeren, hvis ingen af ??de ovenstående trin løste situationen. Hvis dette er tilfældet, se nedenfor for instruktioner om at placere nulstillingsknappen eller tastekombinationen for dig model af iBook.


© AppleReservedele.dk -