AppleReservedele

Apple iBook RAMUdtrykket Memory identificerer dato opbevaring, der kommer i form af chip, og ordet opbevaring bruges til hukommelse findes på bånd eller diske. Udtrykket hukommelse anvendes sædvanligvis som en forkortelse af fysisk hukommelse, hvori der henvises til de faktiske chips kan holde data. Nogle computere bruger også virtuel hukommelse, som udvider den fysiske hukommelse på en harddisk. Apple iBook laptop er udstyret med 128 MB system hukommelse.

    
Apple iBook 32 MB og 128 MB RAM


Indretningen er i stand til at understøtte op til 640 MB installeret hukommelse. Hvis du bemærker træg ydeevne, når du kører programmer på iBook laptop, kan det være nyttigt at installere ekstra hukommelsesmodul. IBook leveres med en simgle memory udvidelse slot, som vil understøtte en pc-100 SO-DIMM hukommelsesmodul. Proceduren for at opgradere hukommelsen i iBook laptop er en enkelt. Følg disse instruktioner: Først og fremmest Afslut alle i øjeblikket aktive programmer og slukke din bærbare computer. Tag alle kabler ud til din bærbare computer, herunder netledningen. Luk din bærbare computer, og vend den om. Find batteriet i nærheden af den forreste højre kant. Brug en tynd mønt til at låse batteriet. Fjern batteriet, og sæt den til side. Åbn din bærbare computer og find de to plastik faner langs den øverste kant af displayet. Skub disse faner mod dig, og løft tastaturet væk fra den bærbare computer. Vend tastaturet over og lad den hvile på den forreste halvdel af den bærbare computer. Find installeret AirPort-kort og frakoble det medfølgende netkabel. Løft metaltråd sikre lufthavnen kortet på plads. Fjern Lufthavn kort. Find RAM-skjoldet i bunden af AirPort-kort bugten. Skru skruerne sikring af RAM-skjoldet på plads. Løft RAM skjold ud af den bærbare computer, og sæt den til side. Finde RAM konnektoren. Sæt din RAM-modul i stikket i en vinkel, derefter anvende pres, indtil modulet klikker på plads. Sæt RAM-skjoldet og fastgør det med de tidligere fjernede skruer. Sæt AirPort-kort og tilslut den tidligere afbrudt kablet. Fastgør Lufthavn kortet på plads med metaltråd. Sæt tastaturet ved at indsætte den forreste kant først, og derefter sænke den bageste kant på plads. Udskift batteriet, og låse den på plads. Installationen er nu færdig. RAM data kan tilgås i vilkårlig rækkefølge.

Random access memory (RAM) er den mest udbredte form for computerens hukommelse. RAM betragtes som "random access", fordi du kan få adgang til nogen hukommelse celle direkte, hvis du kender den række og kolonne, der skærer i cellen. Det modsatte af RAM er serielt access memory (SAM). SAM gemmer data som en serie af hukommelse celle, der kun kan tilgås sekventielt. Hvis dataene ikke er i den aktuelle placering, der hver hukommelsescelle kontrolleres, indtil de nødvendige data er fundet.

Installation af RAM i en iBook kræver koncentration, fordi du skal håndtere skrøbelige dele med yderste omhu. De hukommelseskort eller RAM, der er indsat i forskellige maskiner kommer med forskellige specifikationer. Du skal vælge og istall RAM, der er det mest hensigtsmæssigt og foreneligt med iBook. Hvis du ønsker en hukommelsesopgradering til Apple iBook G4 1,2 GHz (M9419LL / A), Apple iBook G4 1,2 GHz (M9419LL / A) tager PC2100 DDR SDRAM SODIMMs hukommelsestype, og leveres monteret med 256 MB (ikke-aftageligt) af Hukommelse. Du kan opgradere din Apple iBook G4 1,2 GHz (M9419LL / A) op til et maksimum på 1,25 GB hukommelse, systemet har 1 stik til at installere hukommelse, der allerede med 256 MB (ikke-flytbar) standard hukommelse installeret. Den bedste systemets ydeevne bruge den maksimale tilladte Memory per slot til dit system.


© AppleReservedele.dk -