AppleReservedele

Apple iBook LadestikEn DC-jack er en komponent, der benyttes i mange elektroniske apparater, der giver en stabil strømkilde til at blive sat i. Selvom elektronik kræver jævnstrøm magt, vekselstrøm er den form for elektricitet leveret til og fås i husholdningernes stikkontakter, primært på grund af dens evne der skal leveres over lange afstande uden at miste styrke. Derfor er de fleste elektronik, er en AC-adapter tilsluttet et DC-stik er nødvendige for at levere strøm på en brugbar måde. DC Power Jack reparation og udskiftning til Apple iBook laptop mærker. Uanset om du har brug for bærbare tjenester for løs Macintosh iBook DC Strøm Jack, en, der fik uheld brudt på grund af et fald eller en uforklarlig DC-strømstik fejl, vi er her for at hjælpe erstatte alle DC Power Jack problemer og gendanne din laptop til deres retmæssige funktionelle tilstand.

Apple iBook G4 14” A1133 DC In Power Jack           Apple iBook G3 M6497 500/12.1” DC Jack with cable
Apple iBook G4 14 "A1133 DC I Strømudtag og Apple iBook G3 M6497 500/12.1" DC Jack med kabel


Apple iBook DC Strøm Jacks kan ligne nogle af de andre typer til rådighed, men hvor der er forskelle, vores tekniske support ingeniører er i stand til at se forskel, og hjælpe dig med at vælge den korrekte udskiftning typen hurtigt. DC Power Jack kan eksistere som simple aftagelige strømstik eller dem, der kræver mere komplicerede tjenester for at beskytte mod skader og statisk elektricitet til sarte dele på din Apple iBook laptop. Når du har brug for specialiserede DC Power Jack Reparationer, der er professionel, billig og hurtig vores Solid Rock IT Service er tilgængelig for virksomheder (små og mellemstore) og enkeltpersoner i London for presserende og forudbestilt Apple iBook DC Strøm Jack teknisk support.

De fælles problemer Apple iBook DC Jack er løs iBook jævnstrøm jackstik med mindre elektriske gnister, iBook fordelt DC strømstik midterste stifter, vrissede iBook DC strømstik på laptops, bærbare computere kun kører på batteri, og oplades ikke, når sat i. uventet laptop nedlukning eller lejlighedsvis skift mellem vekselstrøm laptop og laptop batteri tilstand. Apple iBook laptop DC Strøm donkrafte / strømstik kan også blive slidt ned på grund af mange års brug eller bliver løs på egen hånd og kræver resoldering. Medmindre der er fysiske brud på notebook eller laptop kredsløb vil der generelt ikke være behov for at erstatte systemets bundkort.

Her er nogle instruktioner om, hvordan du kan reparere din DC Jack på din Apple iBook: Fjern diske, såsom cd'er eller dvd'er, der kan være i drevet. Sluk den bærbare computer og tag adapterledningen fra stikkontakten og computeren. Afbryd alle ydre enheder fra computeren. Brug en antistatisk håndledsstrop at forhindre computeren i at opbygning af statisk elektricitet. Placer den bærbare computer med forsiden nedad på en jævn overflade. Tag alle de skruer, der fastgør bunden sagen, og skub det ud. Skub håndtaget til side for at frigøre batteridækslet og tag batteriet ud.

  
Apple iBook DC Jack bestyrelse og AC Plug DC Jack Clamshell


Løsn alle skruer, der fastgør plastik tilfælde holder hukommelse og optisk drev, trådløst kort og harddisk. Når skruerne er fjernet, pull off sagerne. Skub bevarer låsen til den ene side at frigive memory stick. Gør dette til det trådløse kort så godt. Fortsætte med at fjerne alle skruerne forbliver i bunden af computeren. Vend computeren, så det vender opad. Tag låget og løft det op for at åbne den bærbare computer.

Fat og fjerne fastgørelsesstrimlen fra toppen af tastaturet. Passer bladet af en flad skruetrækker ind i rillen tæt på strimlen. Påfør et fast tryk på håndtaget for at lirke båndet op og fjerne det.

Løsn alle skruer, der holder tastaturet med en skruetrækker. Træk tastaturet og afbryde kablet eller bånd, der forbinder den til computerens bundkort. Forsigtigt trække alle kabler, der forbinder til bundkortet. Tag alle skruer, der fastgør displayet med en skruetrækker og fjern det.

Tag CPU fra køleenheden ved at fjerne alle enhed skruerne med en skruetrækker. Dreje låseskrue at frigive CPU'en. Tag alle skruer, der fastgør bundkortet og fjerne det fra den bærbare computer.

Sæt bundkortet nedad og unsolder DC-stikket fra bundkortet med loddekolben. Tag det smeltede loddemetal med en de-lodning pumpe. Tag strømstikket ud af bundkortet. Gnid en frakke af loddetin til DC-stikket kontaktpunkter på bundkortet. Sæt den nye Jack ind i hullerne. Sæt computeren sammen igen i modsat rækkefølge, du tog det fra hinanden. Vent 2 timer for at lodde at tørre før du gør dette.


© AppleReservedele.dk -