AppleReservedele

Apple iBook InverterEn inverter er et elektrisk apparat, der omdanner jævnstrøm til vekselstrøm. Der er to hovedtyper af invertere: modificeret sinusbølge inverter og ren siden bølge inverter. Udgangen af modificeret sinusbølge inverter er sådan, at den går til nul volt for en tid, før der tændes positiv eller negativ. Den rene sinusbølge inverter giver en næsten perfekt sinusbølge output væsentlige svarer til, at der leveres af forsyningsnettet magt.

Det Inverter er den, der leverer strøm til baggrundsbelysningen i LCD. Luk den bærbare computer. Fjern alle kabler og eksterne enheder. Hvis du har et problem med iBook s inverter. Her er hvordan du løser det. Fjern batteriet fra rummet på undersiden af den bærbare computer. Batteripakken er fastgjort på plads af en låseskrue. Brug et antistatisk armbånd, som du afmontere den bærbare computer for at forhindre elektrisk beskadigelse af computeren. Træk åbne skærmpanelet. Lirke ud displayet front bezel med fingerspidserne. Frontdækslet er den vigtigste plaststykke på forsiden af skærmpanelet. Fjern de tre Phillips-skruer fastgørelsessystemer hængseldækslet på plads. Fjern forsigtigt hængseldækslet fra den bærbare computer. Undgå at ridse skærmens overflade. Fjern de 12 Phillips-skruer fastgørelse af LCD-skærmen for at metalrammen inde i displayet. Tag fat i skærmen, vip det fremad og læg den med forsiden nedad på den bærbare computer tastatur. Fjern de Phillips-skruer fastgørelse af metal beslag til bagsiden af LCD-skærmen. Undgå at beskadige den trådløse antenne kabel, der løber parallelt med metal beslag. Fjerne holderen fra bagsiden af skærmen. Frakobl kameraet og video fladkabler fra stikkene på bagsiden af skærmen.

Kameraet kabel er den mindre kabel, og videokablet er større. Skalle den gule klæbebåndet fastgørelse hvert kabel på plads. Løft skærmen ud af displayet. Find omformeren bord langs den nederste kant af skærmens bagside. Afbryd kablerne fra hver ende af inverteren. Løfte inverteren ud af rum på bagsiden af skærmen. Omvendt denne procedure til at installere den nye inverter bestyrelse.Her er nogle tips, der vil lære dig at afgøre, om LCD eller Inverter bord er skader. Før diagnosticere problemet med den bærbare computer display, sørg for, at computeren er sluttet til AC adapteren, og der ikke kører på batteri. Hvis batteriet af en eller iBook er død, problemet er magt-relaterede og ikke display-relateret. Tryk på "Power" knappen på eller iBook at sikre, at computeren ikke er slukket eller i dvaletilstand. Hvis den bærbare computer skærmen fungerer korrekt, når computeren tændes eller kommer ud af dvale, så er der intet galt med LCD og inverter. Tjek inverteren. Hvis skærmen på iBook er konsekvent mørke, men stadig viser et billede, så er problemet sandsynligvis med den bærbare computer inverteren.

Inverteren styrer mængden af lys, vises på en bærbar LCD, og når det er beskadiget, kan billedet falme og blive meget mørk. Nye invertere til Apples bærbare computere kan købes på de fleste hjemmesider, der sælger computerudstyr. Strøm ned. Hvis skærmen ikke viser noget billede overhovedet, lukke den bærbare computer ned og slutte den til en ekstern skærm ved hjælp af et VGA-kabel og et DVI / VGA adapter. Derefter drejes den eksterne skærm og starte den bærbare computer op. Hvis et billede vises på den eksterne skærm, så LCD af iBook er kilden til problemet og skal udskiftes eller repareres.


© AppleReservedele.dk -