AppleReservedele

Apple iBook HarddiskEn harddisk er en grundlæggende del af moderne computere. Harddisken er hvor alle dine programmer og filer gemmes, så hvis drevet er beskadiget eller anden grund, vil du miste alt på computeren. En harddisk bruger ens hukommelse opbevaring teknologi til kassettebånd og videobånd. Du ved måske allerede at bånd gemmer oplysninger om lange, tynde strimler af tape med en delikat magnetisk materiale på dens overflade. Ligeledes harddisk indeholder runde spejl-lignende plader, der er dækket med det samme magnetisk indspilningsmedie.

         
Apple iBook Harddisk Drive 60GB IDE 4200 RPM


Apple iBook laptop blev indført i slutningen af 1990 har som en transportabel udgave af Apple iMac G3 computer. Selv om iBook i vid udstrækning er blevet forældet af sin forgænger. Apple iBook laptops kom med meget små harddiske. Den første generation kom installeret med 3GB harddisk, mens TREDIE generation iBook G3 kom med en 10GB harddisk.

Den gode nyhed er, at de fleste iBook G3 har, kan blive opgraderet til harddiske så stor som 80GB. Hvis din iBook har mindre end 10 til 15% af sin harddisk plads til rådighed, kan manglen på ledig plads kompromittere ydeevnen af computeren, i henhold til Macworld. For at sikre, at iBook kører effektivt, bør du rense din harddisk jævnligt.

Rengøring iBook harddisk hjælper også med at forbedre produktiviteten ved at holde organiseret filer.

Her er nogle instruktioner om hvordan at rense din harddisk på en rigtige måde. Fjerne ubrugte anvendelser. Du kan opnå dette ved at trække ansøgning til papirkurven eller ved hjælp af et tredjepartsprogram remover. Mac.AppStorm anbefaler at bruge AppZapper for helt at fjerne en app fra dit system. Ansøgningen AppCleaner udretter det samme og er tilgængelig uden beregning. Fjern de indstillingsarkiver for installerede programmer ved at trække dem til papirkurven. Du finder "præference" mappen i "Library" mappen. Rens din "Download" mappen. Hvis du henter programmer fra internettet, de normalt kommer i et komprimeret format. Når du installerer programmet, er der ingen grund til at holde enhver DMG eller ZIP-filer. Brug et tredjepartsprogram til at analysere din harddisk og finde ud af, hvordan du bruger plads på harddisken. Mac.AppStorm anbefaler Disk Inventory X.

       
AppZapper og AppCleaner


Den WhatSize ansøgningen er en anden mulighed. Disse værktøjer er nyttige i at opdage glemte filer, der tager store mængder af plads. Arkiv oplysninger, du ikke bruger regelmæssigt til en ekstern harddisk. Gamle e-mails, arbejde filer, billeder, musik og film kan alle gemt et andet sted for at frigøre plads på din harddisk. Tilslut computeren til eksterne drev med USB-kabel følger med drevet. Åbn drev i "Finder" ved at klikke på det under "Enheder". Træk filer eller mapper fra iBook harddisken og slippe dem på det eksterne drev. Filerne vil automatisk kopiere til eksterne drev. Slet kopiere filer med en tredje-part program som f.eks DupeCheck eller Araxis Find dubletfiler. Tøm papirkurven bin med kommandoen i "Finder" menuen. Udføre grundlæggende vedligeholdelsesopgaver i Diskværktøj til at fuldføre processen med rengøring iBook harddisk. Start iBook fra Install disk der fulgte med computeren. Åbn "Diskværktøj" i "Go" menuen. Klik på "Reparer disktilladelser." Når disken tilladelse repareres, klik på "Reparer disk".

Tips og Advarsel: Sikkerhedskopier iBook på en ekstern harddisk, før du begynder at rydde op på harddisken. Hvis du ved et uheld sletter alle vigtige oplysninger, kan du bruge sikkerhedskopien til at gendanne den. 


© AppleReservedele.dk -