AppleReservedele

Apple iBook HængslerEt hængsel er en type bærer, der forbinder to faste genstande, som typisk kun tillader en begrænset vinkel drejning mellem dem. To objekter forbundet med en ideel hængsel rotere i forhold til hinanden omkring en fast omdrejningsakse. Hængsler kan være fremstillet af fleksible materialer eller bevægelige dele. I biologi, fungerer mange led, som hængsler.

    
Apple iBook M6411 LCD Hængsler & Apple iBook Hinge Clutch Cover


Hængslet design er defekt. Baggrundslys, video og strømkabler passere gennem hængslet fra logicboardet til skærmen, og hullerne er for små til kablet samlinger resulterer i spænding og friktion på kablerne, hver gang skærmen åbnes eller lukkes. Eventuelt en eller flere af de kabler, enten pause eller isoleringen bærer gennem hvilket resulterer i en kort og baggrundsbelysning / video svigter. Dette er ofte ledsaget af fuzzy linjer på skærmen eller brugere at finde, at skærmen ikke, når det vippes på bestemte vinkler og arbejder for andre.

Hvis din video fungerer fint, når du sætter iBook til en ekstern skærm så det er mest sandsynligt dit problem. Hvis du har fundet, at problemet er en pause i displayets baggrundslys magt og kontrol kabel, hvor den passerer gennem hængslet.

Bøjningen af trådene, når låget åbnes og lukkes uniform og revner én eller flere af ledningerne. På nogle vinkler det kommer i kontakt og virker, når du åbner den for bred, det bryder kontakt. Typisk wire pauser kontakt, når det er trukket, når låget går forbi siger 45, men det varierer fra sag til sag og kan ændre sig med tiden som den ledningsisolering Strækninger efterlader en større kløft mellem de knækkede ender af lederne. Den ledningsbrud var sort i modlyset styrekablet går gennem højre side hængsel.


Apple iBook G4 A1055 14 "LCD Hængsler


Den sorte bærer 12,5 volt for baggrundsbelysningen. Fejlen er udformningen af hængslet, som ødelægger disse ledninger og dermed forårsager en bred vifte af display problemer. Den måde hængslet på iBook er konstrueret og anbragt årsag så meget vridning og spændinger på ledningerne i en meget lokaliseret, og trange område, kobber kernerne virker hærder og brud med overraskende få åbning og lukning af låget. De væsentligste årsager til Apple iBook hængsel reparation er fysiske skader. Brud som følge af en bærbar computer bliver væltet eller faldet er propbably den almindeligste årsag, hvorfor kunderne bringe deres Apple iBook laptops til laptop hængsel reparation og udskiftning. Hængslerne på en Apple iBook laptop kan også blive beskadiget, hvis låget er tvunget lukket, når der er en hård genstand, såsom en pen på tastaturet. Slitage, med tidens gang, vil hængslerne på ældre laptops viser tegn på slid og undlader at fungere korrekt.

Den første indikation af, at der kan være et problem, er når Apple iBook laptop skærm vil ikke blive oprejst. Hvis dette sker, den mest sandsynlige årsag er en slidt hængsel. Disse hængsler kan komme stiv over tid. Dette sætter stress på rammerne i displayet, og det vil mislykkes normalt nitterne vil fejle eller selve rammen vil breaak nødvendiggør udskiftning af rammen og hængslet samling.


© AppleReservedele.dk -