AppleReservedele

Apple iBook DVD-DrevEt dvd-drev er hardware, der kan læse dvd-medier. Nogle DVD-drev kan skrive dvd-medier så godt. DVD-drev bruges i næsten alle computere, der sælges i dag. Alle DVD-drev kan læse diske, og nogle kan også skrive information til blanke dvd'er. Et dvd-drev, der kan optage medier ofte omtales som en dvd-brænder eller en DVD-optager. De kan være en del af en computer eller en selvstændig enhed. DVD-drev fås i en bred vifte af formater og stilarter. Et dvd-drev kan være eksternt eller internt, og det kan understøtte mange forskellige formater af DVD, herunder DVD + /-R (W) og DVD-RAM. IBook bruger en bakke-loading optisk drev, som kan være cd-rom, DVD-ROM, CD-RW, eller et kombineret drev (CD-RW/DVD).

        
Apple iBook DVD-drev 12-tommer


MCE Technologies var den første virksomhed i verden til at konstruere og tilbyde et SuperDrive opgradering til iBook G4. Vi fortsætter denne arv med MCE 8X interne SuperDrive Opgrader med både Double Layer og Dual Layer ... uden sammenligning den mest teknisk avancerede optiske drev der nogensinde er skabt til Apple iBook. Optagelse på 8X til både DVD-R og DVD + R medier og 4X til både DVD + R DL (Double Layer) og DVD-R DL (Dual Layer), så du kan optage op til 8,5 GB data på en enkelt side af enten en Double Layer eller Dual Layer DVD, overskygger dette drev hver anden iBook G4 optiske drev på markedet i dag. selv dem af Apple. Med Tiger (Mac OS 10,4), kan du optage til 8,5 GB Double Layer diske indbygget ... ved at trække og slippe lige i Finder! Hertil kommer, Opgrader MCE 8X interne SuperDrive med Dual / Double Layer Support er den ENESTE iBook Drive til rådighed i dag at støtte den nye Double Layer Recording funktion i iDVD 5! (iDVD 5.0.1 og Tiger påkrævet). Ingen anden iBook optiske drev understøtter denne funktion. Også nye, lettere komponenter sætte dette drev til at veje 20% mindre end Apples nuværende optiske drev, barbering en tiendedel af et pund fra den samlede vægt af iBook G4.

Den ekstra lagerkapacitet på DVD ± R Dual / Double Layer diske kan du optage op til 4 timers DVD-kvalitet video eller 16 timers VHS-kvalitet video, uden at det er nødvendigt at vende disken. Du kan nu arkivere op til 8,5 GB computerfiler på en enkelt skive, der næsten fordobler lagerkapaciteten sammenlignet med 4,7 for de enkelt-dvd-diske i øjeblikket er tilgængelige. Den MCE 8X interne SuperDrive Upgrade er en dual media drive og optegnelser til både DVD-R/RW og DVD + R / RW medier.

      
Apple iBook 12 14 CD-rom-drev CRN-8245B 678-0389A


Det er også læser og skriver standard CD-R/RW medier og er kompatibel med alle Apples iApps herunder iTunes, iDVD, iPhoto og Finder Burning. Du kan installere det selv *, eller, hvis du foretrækker det, kan du få MCE 8x SuperDrive opgradering professionelt installeret i iBook G4 fra MCE Technologies eller en af vores verdensomspændende autoriseret Opgradering Center. BEMÆRK: Vi anbefaler, at dit drev professionelt blive installeret. Installationen af det optiske drev i iBook G4 indebærer fjernelse af mange skruer og dele, og er ikke for sarte sjæle. Kun en erfaren tekniker skal forsøge denne opgradering i iBook G4.

Double / Dual Layer DVD ± R Systemet bruger to tynde indlejrede organiske farvestof film til lagring af data adskilt af en spacer lag. Opvarmning med en fokuseret laserstråle irreversibelt modificerer den fysiske og kemiske struktur af hvert lag, således at de modificerede områder har forskellige optiske egenskaber til dem i deres umodificerede omgivelser. Dette forårsager en variation i refleksionsevne som skiven roterer for at tilvejebringe en udlæsning signal med kommercielt pressede read-only diske.


© AppleReservedele.dk -