AppleReservedele

Apple iBook DisplayEt display i computing rige, er præcis, hvad det lyder som: de visuelle komponenter i computeren. Dette omfatter ikke kun computerskærmen, at din læser dette fra lige nu, men også computerens grafikkort, som sender signalet til skærmen. Denne video card er den teknologi, der gør data synlige. Et display driver, så er føreren, der gør det muligt for din computer til at bruge dit grafikkort. Dette er et meget vigtigt stykke software til at have, for uden det, er dit grafikkort ikke er 100 procent udnyttet. Som standard, kan Windows bruge de fleste grafikkort en lille smule, men kan ikke drage fuld fordel af dem uden de rigtige drivere. Computere uden ordentlige kørere vil få meget lavere opløsning end de ville gøre med de rigtige drivere, og vil ofte vise grafik dårligt, langsommere spil.

         
Apple iBook G3 14 tommer skærm


Apple iBook Displayet er meget sprød, og mere end lyst nok til brug indendørs og udendørs. Den laveste indstilling slukker baggrundsbelysning helt. Skærmen havde ikke samme wow-faktor som Fujisu S6210, men det er helt lyse og klare. Takket være den separate ATI video chip, dvd'er køre uden artefakter, og farvegengivelse er skarp. Der er også en valgfri S-Video og Composite adapter til rådighed for $ 20. Desværre er der kun skærm-spejling. For at opnå skærm-spænder, der er en velkendt hack man kan bruge.

Du rengør iBook-skærmen, skal du gøre følgende: Luk iBook, afbryde strømforsyningen og modemkablet, og tag batteriet ud. Fugt en ren, blød, fnugfri klud eller papir med vand, og tør skærmen. Undgå at sprøjte væske direkte på skærmen. I tilfælde af at du ønsker at fjerne din iBook LCD-skærm og erstatte den med en ny. Her er de følgende trin. Omkring kanten af displayet er 4 unbraco skruer. Disse kan fjernes med mindre unbrakonøgle. Vær omhyggelig med at sikre, at du bruger den rigtige størrelse, så du ikke fratage skruerne.

             

På dette tidspunkt, foreslår vi at holde en lille beholder, såsom en klar film beholder eller et lille skål rådighed til at holde skrue dæksler, indfatningen skruer, indramning skruer osv. Efter fjernelse hver af skruerne, der starter ved bunden af hver side af skærmsættet, omhyggelig starte unsnapping bag skallen opbakning fra den bærbare computer. Normalt vil det let bræk, hvis det ikke arbejder langs kanter i forskellige retninger, indtil det sker, eller kigge nøje for overset skruer. Forsigtigt vippe LCD-skærmen frem, inden for sit metalramme beslag. Fjerne skruerne i metalkonsol udformningen hver side af skærmen.

Bemærk: placeringen af Wi-Fi-antenne, så du vil vide, hvordan det går sammen igen. Endnu en gang, vil det være nyttigt at lægge alle de små skruer og dæksler på ét sted, helst en lille beholder, hvor de ikke bliver tabt eller er knyttet til dit tøj. Bøj hele skærmsættet forsigtigt ned, så den bærbare computer er nemmere at arbejde med. Når båndene fastgør metalbakken er tilstrækkelig løs, forsigtigt trække bakken opad. To ledninger forbinde hjørne af LCD-enhed til en lille bord, på størrelse med en blyant. Disse ledninger er inverteren kabel eller inverter ledning og lille bord, som regel inde i beskyttende plastfolie, kaldes inverteren.


© AppleReservedele.dk -