AppleReservedele

Apple iBook Cover DeleiToppers

iToppers er trykfølsomme vinly skind beregnet til 12 "og 14" Apple iBooks og er designet til at give din iBook et løft og samtidig sikre den stadigt vigtige Apple-logoet, der lyser uden hindring, så alle genkender dig som medlem af Clan Mac-brugere. Den farve og mønster valg er ret begrænset i øjeblikket, men deres hjemmeside lover mere til at komme.

  

Som hvad du kan se i billedet nedenfor. Dette er for at forhindre sådanne hændelser flere virksomheder har udgivet håndholdte platform køling. Dette er også at gemme varme iBook.Dette er nok den nemmeste og mest overkommelige måde at få dig nogle farver på iBook. Den synd er lavet af vinly, og de er perfekt skåret til at passe iBook. De er nemme at anvende og ikke efterlader nogen rester, hvis du ønsker at tage dem ud igen. Huden beskytter mod ridser. Du får også disse skind i alle former for design, nogle virksomheder også give dig mulighed for at uploade dit eget design.

Apple iBook Dæk Skind

Disse tilfælde er fremstillet af hård plast og er lette at klikke på og af. De sager har skåret ud af havne og drev så du kan bruge den bærbare som før og samtidig have sagen på. Sagen er også udluftes, så du ikke burde have nogen problemer med hensyn til varmeudvikling.
Sort (Midnight) Tastatur Cover til iBook

KB Dækker har designet det fineste silikonetastatur dækning for at beskytte og forbedre din Apple iBook. Betrækkene er unikke for mange grunde. Først, kan du mærke forskellen. Den holdbare, ultra-tynde silikone de bruger resulterer i en blød taktil fornemmelse, der ikke begrænser skrive. For det andet, kan du se forskellen. Hver nøgle er individuelt støbt herunder tilbagegivelse nøgle og funktionstaster og specielt trykt til en langvarig professionelt udseende.

TiCase

TiCase sport er en hud i børstet aluminium - størrelse, form og farve perfekt at komplimentere iBook. Matchende cut-outs dækker strømforsyning, strømkabel og tilbehør for at beskytte iBook fra tilfældige ridser. Den samlede vægt af TiCase, iBook, strømforsyning og kabel er 5,2 kg (ca. 11,5 lbs). Den TiCase kan sammenlignes med en skudsikker Kevlar vest - alle de nødvendige beskyttelse du kan få på minimal vægt. For ser du ville sandsynligvis hænge TiCase foruden en rygning. Den TiCase i aktion. Enten i en taxa, tog eller fly, er dine data bare et låg væk. Løft låget ved at trykke forsigtigt på de bageste hjørner af iBook og dine foretrukne bærbare elevatorer i arbejdsstilling.

© AppleReservedele.dk -