AppleReservedele

Apple iBook Batteri    

Et batteri er en anordning, der konverterer lagret kemisk energi til brugbar elektrisk energi. Et batteri kan betragtes som en dygtig variant af en standard eksoterm kemisk reaktor, der giver kemiske produkter med lavere energi-indhold end de kemiske reaktanter. I en sådan kemisk reaktor, fortsætter den overordnede kemiske reaktion spontant (eventuelt kræve en katalysator og / eller forhøjet temperatur), når reaktanterne bringes i fysisk kontakt.

I et batteri, er den samlede kemiske reaktion delt i to fysisk og elektrisk adskilt processer: den ene er en oxidationsproces til batteriet negative elektrode, hvor valens på mindst én art bliver mere positiv, og den anden er en reduktionsproces ved batteriets positive elektrode, hvor valens på mindst én art bliver mere negativ.

iBook er udstyret med avanceret batteri, kemi, der i høj grad forlænger batteriets levetid. Det indbyggede batteri iBook er designet til at levere op til 1000 fulde opladninger og afladninger, før den når 80 procent af det oprindelige kapacitet. Desuden reducerer adaptiv opladning af slid på batteriet giver det en levetid på op til 5 år. Sørg for at oplade din bærbare, når du sætter det i for første gang, og køre software opdateret til at sikre, at du har den nyeste software. Apple udsender jævnligt opdateringer, der kan forbedre batteriets ydeevne.

For korrekt vedligeholdelse af et lithium-baseret batteri, er det vigtigt at elektronerne i batteriet bevæges jævnligt. Apple anbefaler ikke at forlade dine bærbare tilsluttet i hele tiden. Hvis du ikke planlægger at bruge din bærbare computer i mere end seks måneder, Apple anbefaler, at du opbevarer batteriet med en 50% opladning. Hvis du gemmer et batteri når den er helt afladet, kan det falde i en dyb afladning tilstand, som gør den ude af stand til at holde noget gebyr. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet udskiftes med en forkert type.

Bortskaf brugte batterier i henhold til gældende retningslinjer. Må ikke punkteres eller brænde batteriet. Omvendt, hvis du opbevarer det fuldt opladt i en længere periode, kan batteriet opleve nogle tab af batteriets kapacitet, hvilket betyder at det vil have en kortere levetid. Sørg for at opbevare iBook og batteriet ved den korrekte temperatur. Du kan altid vælge at bruge iBook på en måde, der maksimerer det er batteriets levetid. Energy Saver Kontrolpanelet indeholder flere indstillinger, der bestemmer effektniveauer for dig iBook. Din bærbare, når den er tilsluttet og kører i overensstemmelse hermed. Når du er på batteriet, vil det dæmpe skærmen og bruge andre komponenter sparsomt. Hvis du ændrer denne form for indstilling til at maksimere ydeevne, vil batteriet løbe hurtigere. Dim skærmen til laveste behagelige niveau for at opnå maksimal batterilevetid. For eksempel, når du ser en dvd på et fly kan du ikke brug for fuld lysstyrke, hvis alle lysene er slukket. Lufthavn bruger strøm, selvom du ikke bruger dens egenskaber til at oprette forbindelse til et netværk. Du kan slå det fra kontrolpanelet til at spare på strømmen. Ligeledes kan du deaktivere bluetooth for at maksimere batteriets levetid, som også bruger strøm, når den ikke er i brug. Afbryd periferiudstyr og afslut programmer ikke bruger den. Skub cd'er og dvd'er, hvis der ikke i øjeblikket adgang til dem.


© AppleReservedele.dk -